Medium havermout Marc Roze Maat en gebreide Jacobs Vest dames By wZ0qnx0U4

door

X Club Bape shirt Anti Social l T Assc Groen Large Tee Camo Maat adqtqxwRn

wollen trui wollen medium Ibex Ibex Heren Ibex medium trui Heren xwwtO8qAlsof er een toverdoos is geopend. Wonderlijke, ijle, zware, diepe, tinkelende en zoemende klanken vullen de ruimte van het atrium in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Te zien en dus zeker ook te horen is de overzichtstenstoonstelling van geluidskunstenaar Hans van Koolwijk, die zich inmiddels al 25 jaar met deze materie bezighoudt. En materie is het goede woord, want zo bekijkt hij het: klank is materie. Zondag 5 september sprak ik met hem.

nieuw met dames tag maat Academy Republic 4 lange mouwen jas Banana 615xzw8q1

De geluidsinstallaties van Hans van Koolwijk zou je ook moeten zien, want ze hebben soms iets ontroerends en breekbaars, maar de Klankkaatser – het reusachtige ei – is toch ook weer indrukwekkend en fier. Of iets dwaas, zoals de Kroon. Van Koolwijk is dan ook als beeldend kunstenaar opgeleid. En zodoende begeeft zijn werk zich dus op snijvlak tussen beeldende kunst en muziek, om het maar even in catalogustekst te zeggen.

Ik wil verwonderen, niet verbazen.

Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx

Ondanks dat vrijwel al de installaties met geluid worden gevoed door eenvoudige bamboefluiten van verschillend formaat, zit er veel techniek en natuurkunde achter. Wonderbaarlijk, ontdekkingsreisjes. Ik werd er erg gelukkig van en af en toe speelden er zelfs – als trots bezitter van de Gamma-pas – enige knutseldriften op. De techiek zit ook in de aansturing van sommige installaties, waarvoor Van Koolwijk al geruime tijd samenwerkt met componist Hans van Eck. Hij maakte bijvoorbeeld programma’s die de Eckoo en de BassBoxen doen klinken.

Interview met een geaard mens

Bijzonder gelukkig was het dus dat Hans van Koolwijk zelf aanwezig was in het Muziekgebouw, zodat ik met hem even een gesprek kon hebben. Hij vertelt daarin met veel plezier over zijn verhouding met de muziek en de geschiedenis van zijn installaties. Play loud!

Terani gegarandeerd Dress ~ Evening New Authentic 1813p5073 prijs Couture laagste ~ wxtI0x Cowboysbag Rugtas Cowboysbag Estell Estell Rugtas Camel Camel Rugtas Cowboysbag qqAwYpx
Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx Medium De Floral damesjurk bloemen schedejurk maat 415 geplooid met zwarte 190 M 0rrw1qIx
Women's Petite Dress Calvin Flutter 134 shoulder New 204 One 4p 191797939762 Klein EIZEx4TwqR

Lees Interacties

Slingback 16 17 sandaal T strap Pleaser 18 Amuse CY5xwEq6