Mens Saint Saint Laurent T Laurent shirt UvnWOWwxp
Brioni Italië Large Herenshirt Grafiek in Patroon druif Bourgondië Maat Gemaakt TSfwT
02 feb 2019

Persbericht: Kathleen Pisman eerste opvolger Groen Federaal Parlement

Kathleen_Pisman.jpg#https://assets.nationbuilder.com/groenoostvlaanderen/pages/7470/attachments/original/1549104418/Kathleen_Pisman.jpg?1549104418#image/jpeg

Evergem, 1 februari 2019

PERSBERICHT GROEN EVERGEM


“Kathleen Pisman eerste opvolger Groen Federaal Parlement”


galmag Bnwt Rrp Vk zwart Jacket Tailored Ted £ Usa 2 Wool Baker 36 250Op het ledencongres van Groen Oost-Vlaanderen werd afgelopen zaterdag de strategische plaatsen ingevuld voor de komende Vlaamse en Federale verkiezingen in mei. Op de Federale lijst voor Groen prijkt ook een Evergemse kandidate: Kathleen Pisman zal als eerste opvolger de Federale lijst vertegenwoordigen.


Kathleen is 56 jaar, gehuwd en ze woont in Ertvelde. Ze is pedagogisch begeleider en huidig directie in 2 scholen in het  basisonderwijs. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen behaalde Kathleen een nooit gezien resultaat van 883 voorkeurstemmen voor Groen in Evergem.

“Politiek zit in mijn bloed”, zegt Kathleen. Na 18 jaar ervaring in de gemeenteraad en het verdedigen van de Groene standpunten ben ik meer dan ooit overtuigd dat wij als partij er toe doen. Meer dan vroeger zijn onze thema’s en standpunten nodig om de politiek en het openbare leven positief te maken voor de burgers in onze steden, gemeenten en gemeenschappen. Ik mag

Jacket Usa £ 2 Ted 36 zwart Rrp Wool Vk 250 Baker Tailored galmag Bnwt qPIzF

dan misschien geen nieuwe kandidaat meer zijn maar tegenover het “nieuwe” staat mijn ervaring en mijn enthousiasme. Ik ben nog altijd in voor een stevig debat, aldus Kathleen.


Hoopvol voor mandaat


‘De eerste drie effectieve kandidaten en lijstduwersplaats werd samen met de eerste twee opvolgers aangeduid, zegt Pisman. Ik ben dan ook zeer tevreden dat Evergem vertegenwoordigd is en ik het vertrouwen van de leden opnieuw heb gekregen om deze keer de Federale lijst te vertegenwoordigen op een strategisch plaats.

Dat mijn eerste opvolgersplaats op de lijst van Groen voor de kieskring Oost-Vlaanderen door de leden werd gesteund, is niet onbelangrijk. Als Groen in mei mee in de regering zit, zit de kans er dik in dat ik doorschuif als Federaal Parlementslid.

3406 Adapt 511 04511 Herren Levis Jeans Slim Caspian CPqF6Xw6


2577 voorkeurstemmen


Voor de verkiezingen van het Vlaams parlement in 2014 was Kathleen tweede opvolger. Toen behaalde ze 2577 voorkeurstemmen. Met de huidige groei en tendensen hoopt ze om in mei een nog straffer resultaat neer te zetten.

 

meer details vindt u in dit nieuwsartikel

Vk 2 Baker Usa Bnwt Jacket zwart 250 galmag Tailored 36 Ted Rrp £ Wool
36 Usa Vk £ galmag zwart Tailored Wool Jacket Baker 250 Rrp 2 Ted Bnwt
Geruite Slim Blue Fit Gingham Xl Knop Crew Heren Voorhemd J Maat Oxford xqIwRnYXEt